Om Kathrine Uglebjerg

Om Kathrine

Mit navn er Kathrine Halkjær Uglebjerg.

Zoneterapeut – Spirituel Rådgiver – Sjælshealer & Holistisk Bevægelsesterapeut

Jeg er 38 år, gift med Morten og sammen har vi Mads på 10 år.

Jeg har været uddannet zoneterapeut siden 2013 og har bl.a. efteruddannet mig i Spædbørnszoneterapi. Zoneterapien er min primære behandling, men gennem årerne er flere kommet til, så jeg kan give dig den bedste behandling.

Jeg har altid interesseret mig for mennesket og kroppen, og ikke mindst det samspil der eksisterer mellem krop og sjæl. Jeg tror på, at vores krop rummer rigtig megen visdom, og kan fortælle os rigtig mange visdomsord – hvis vi tør lytte til den.

Gennem de sidste par år har jeg uddannet mig indenfor det spirituelle. Først tog jeg uddannelsen som Spirituel Rådgiver og senest som Sjælshealer. At være spirituel kan være mange ting. For mig betyder det at være vågen i livet, gøre ting der gør mig godt og føles godt. Det handler om at jeg bruger min sjæls stemme og min intuition som kompas i livet.

Gennem de 2 spirituelle uddannelser, har jeg bl.a. fået skærpet min intuition, så jeg er blevet endnu skarpere i at mærke ind på dig. Jeg har lært en masse skønne livsprincipper, jeg selv lever efter til dagligt, og jeg har lært nogle gode samtaleteknikker og spørgeteknikker til at hjælpe og støtte dig i at skabe de forandringer du ønsker. Jeg kan hjælpe dig med at se på dig selv med selvkærlige øjne og slippe det, der ikke længere gør dig godt. Du kan læse mere om Sjælshealing og Spirituel Rådgivning her.

Jeg tror på, at du som menneske er 100% ansvarlig for dit eget liv. Men vi kan alle komme ud for udfordringer og stormvejr i tilværelsen, hvor vi har brug for hjælp og vejledning til at komme videre. Hjælpen kan både være manuelle kropsbehandlinger, Zoneterapi, Sjælshealing/Spirituel Rådgivning eller gennem deltagelse på mine forløb med Bevidst Bevægelse

Jeg brænder for at hjælpe dig videre. Skal vi følges sammen for en stund?

NYHED: Jeg har netop lige været på kursus i NADA-Metoden hos NADA Danmark. Så  nu kan du få sat NADA nåle inden din behandling. Du kan også komme i individuelt forløb med NADA. Kontakt mig gerne for yderligere info.

Yoga Mod Stress: I november begynder jeg uddannelsen Yoga Mod Stress hos Anne Goncalves. Mere info kommer.

Når du kommer hos mig, bliver du mødt med nærvær og ro. Min fornemmeste opgave er at skabe et rum og en tillid, hvor du kan vokse og være med alt det, du er.

Jeg tror på at intet i vores liv er helt tilfældigt, og at mange af de ting vi kommer ud for i vores liv, er noget vi skal lære af. Jeg tror på, at vi ikke får større udfordringer i livet, end vi kan overkomme.

Det er mig meget vigtigt at få tilrettelagt din egen individuelle behandling.

Jeg har en holistisk tilgang til mennesket og tror på at det er vigtigt at se krop, sind og sjæl som en helhed og at de alle har en indbyrdes indvirkning på hinanden, hvad enten vi taler om sygdomme, forebyggelse og vores helbred generelt.

Det er meget vigtigt for mig, at give dig en god og professionel behandling, hvor du og din krop, dit sind og din sjæl er i fokus.

Jeg er løbende på efteruddannelser/kurser for at opdatere min viden, så jeg kan give dig den bedst mulige behandling.

Jeg har tavshedspligt, dvs. at alt hvad vi taler om når du kommer til mig, bliver mellem dig og mig.

Om klinikken

Klinikken er hjemme hos mig selv i rolige og nærværende omgivelser.

Adressen er

Vestterpvej 16, Starup
7200 Grindsted

 

Jeg håber du finder den information, du har brug for her på min hjemmeside, ellers er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Tlf.: 40 13 29 41
E-mail: kathrine@klinikuglebjerg.dk

 

Klinik Uglebjerg samarbejder med psykoterapeut Ella Krog.

Vær´ med det der er –  vær´ dig.

http://ella-krog.dk/

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)