Om Kathrine Halkjær Uglebjerg

Om Kathrine

​Mit navn er Kathrine Halkjær Uglebjerg.

Zoneterapeut – Spirituel Rådgiver –  kropskærlig yogalærer & Holistisk Bevægelsesterapeut

Jeg er 41 år, gift med Morten og sammen har vi Mads på 13 år. Gennem de sidste 11 år  har jeg været selvstændig med min klinik – Klinik Uglebjerg.

Klinikken og yogasalen er på vores private adresse ude på landet og midt i skøn natur. Her er ro og hjerterum til at du kan komme præcis som du er.

Klinik Uglebjerg har 2 ben: behandlinger og kropskærlig yoga/bevægelse.

Gennem årerne har jeg erfaret hvor vigtigt det er at arbejde med kroppen, når livet larmer. Når vi arbejde blidt og kropskærligt med vores krop, kan vi forløse spændinger og skabe ro i vores nervesystem. Vores krop rummer vores historie – på godt og ondt. Og krop og følelser hænger sammen. Jeg har selv mærket hvor stor effekt bevægelse og yoga har haft på min krop og min sjæl.

Hvis jeg kort skal beskrive mig selv, er jeg et menneske ligesom dig. Jeg har oplevet livet på godt og ondt. Jeg har været stressramt af 2 omgange, jeg har mistet og jeg har famlet i blinde. Jeg har mærket på egen krop og sjæl hvad stress og udbrændthed kan gøre. Jeg har mærket hvordan det er at mangle retning i livet. Jeg har mærket hvor begrænsende angst kan være. Jeg har mærket hvor vildt kroppen kan smerte og larme, når den ikke bliver hørt.

Alle mine oplevelser har gjort mig til den jeg er i dag. Mine oplevelser har formet mig, har givet mig erfaringer og visdom.

Jeg har været uddannet zoneterapeut siden 2013 og har bl.a. efteruddannet mig i Spædbørnszoneterapi. Zoneterapien er min primære behandling, men gennem årerne er flere kommet til, så jeg kan give dig den bedste behandling.

Jeg har altid interesseret mig for mennesket og kroppen, og ikke mindst det samspil der eksisterer mellem krop og sjæl. Jeg tror på, at vores krop rummer rigtig megen visdom, og kan fortælle os rigtig mange visdomsord – hvis vi tør lytte til den.

I de senere år har jeg taget nogle spirituelle uddannelser bl.a.. til Spirituel Rådgiver og Sjælshealer. Det spirituelle liv har stor værdi for mig. Spiritualitet er mange ting og vi får mange billeder i hovedet, når vi hører ordet spirituel. Spiritualitet for mig, er at være vågen i mit liv, bruge min intuition som kompas, opholde mig i naturen og være nærværende lige nu og lige her. Jeg er spirituel med en sund jordforbindelse.

Jeg elsker at udvikle mig og samle mere viden der giver mening for mig som menneske, men også viden og faglighed jeg kan bruge i mit arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg tror på, at du som menneske er 100% ansvarlig for dit eget liv. Men vi kan alle komme ud for udfordringer og stormvejr i tilværelsen, hvor vi har brug for hjælp og vejledning til at komme videre. Hjælpen kan både være manuelle kropsbehandlinger, Zoneterapi, Sjælshealing/Spirituel Rådgivning eller gennem deltagelse på mine forløb med kropskærlig yoga/bevægelse

Jeg brænder for at hjælpe dig videre. Skal vi følges sammen for en stund?

Når du kommer hos mig, bliver du mødt med nærvær og ro. Min fornemmeste opgave er at skabe et rum og en tillid, hvor du kan vokse og være med alt det, du er.

Jeg tror på at intet i vores liv er helt tilfældigt, og at mange af de ting vi kommer ud for i vores liv, er noget vi skal lære af. Jeg tror på, at vi ikke får større udfordringer i livet, end vi kan overkomme. Det er en enorm læring og visdom i det, livet byder os.

Det er mig meget vigtigt at få tilrettelagt din egen individuelle behandling.

Jeg har en holistisk tilgang til mennesket og tror på at det er vigtigt at se krop, sind og sjæl som en helhed og at de alle har en indbyrdes indvirkning på hinanden, hvad enten vi taler om sygdomme, forebyggelse og vores helbred generelt.

Det er meget vigtigt for mig, at give dig en god og professionel behandling, hvor du og din krop, dit sind og din sjæl er i fokus.

Jeg er løbende på efteruddannelser/kurser for at opdatere min viden, så jeg kan give dig den bedst mulige behandling.

Jeg har tavshedspligt så alt hvad vi taler om når du kommer til mig, bliver mellem dig og mig.

 

Om klinikken

Klinikken er hjemme hos mig selv i rolige og nærværende omgivelser.

Adressen er

Vestterpvej 16, Starup
7200 Grindsted

 

Jeg håber du finder den information, du har brug for her på min hjemmeside, ellers er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Tlf.: 40 13 29 41
E-mail: kathrine@klinikuglebjerg.dk

 

Klinik Uglebjerg samarbejder med psykoterapeut Ella Krog.

Vær´ med det der er –  vær´ dig.

http://ella-krog.dk/