Massage hos Klinik Uglebjerg

Massage

Healingsmassage

En skøn og blid massage af hele kroppen, der skaber balance såvel fysisk som psykisk. Hele kroppen bliver masseret, så spændinger/blokeringer bliver opløst. Jeg bruger lange og rolige bevægelser, som er med til at berolige dit nervesystem og får kroppen til at give slip og slappe af.

Jeg har også fokus på kroppens 7 hovedchakraer, hvor jeg gennem afbalancering af disse kan løsne op på følelsesmæssige blokeringer. Du vil opleve at blive afslappet, nærmest meditativ under behandlingen (som gerne foregår i stilhed), og opleve en større ro i krop og sjæl.

Healingsmassagen er godt for

  • muskelspændinger
  • psykiske blokeringer/ubalancer
  • giver øget kropsbevidsthed
  • “grounder” krop og sjæl
  • øger udskillelse af ophobede affaldsstoffer
  • øger energien
  • stimulerer immunforsvaret
  • wellness og nydelse

En hel kropsmassage/healingsmassage (ca.75 min.) 650 kr.

Praktisk info om behandlinger hos Klinik Uglebjerg.

Oversigt over priser på behandlinger.

Cupping massage

Cupping massage hos Klinik Uglebjerg

Cupping massage er en af behandlingsmetoderne i Traditionel Kinesisk Medicin. Metoden har været brugt i Kina i mere end 5000 år. Cupping er en bindevævsmassage, og går derfor mere i dybden end en almindelig massage.

Cupping er effektiv til mange udfordringer. Det er meget effektivt ved bl.a.  muskelspændinger, bindevævslidelser,  smerter i knæ, frossen skulder og smerter.

Cupping massage kan også bruges som ren velvære.

Cupping massage giver en øjeblikkelig virkning – efter behandlingen vil du føle dig let og afslappet i kroppen.

Jeg bruger plast cupper, hvor der skabes et vakuum. Huden  bliver så suget op i cuppen. Det øger blodtilførslen til området og hjælper musklerne med at komme af med ophobede affaldsstoffer.

Når huden bliver løftet op af det vakuum der skabes, løftes også musklen og bindevævet op. Derfor er cupping meget effektivt til muskel og bindevævslidelser. Det øger cirkulationen og flowet i kroppen.

Sådan foregår en cupping massage

Behandlingen foregår ved, at jeg først massere f.eks din ryg let i olie, hvorefter jeg kan lokalisere ømheder og spændt bindevæv. Derefter suger jeg cupperne på og derefter trækker jeg dem langsomt henover dine spændte områder. Når muskler og bindevæv suges op, bliver blodcirkulationen stimuleret.

Jeg masserer med forskellige størrelse cupper – alt efter hvad dine udfordringer er. På udvalgte punkter får cupperne efterfølgende lov til at sidde i 5- 10 min, så affaldsstoffer frigøres og myoser løsnes.

Cupperne bruges overalt på kroppen alt efter hvad dine udfordringer er.

Efter behandlingen vil du have mærker – “sugemærker” og nogle gange blålige mærker der hvor cupperne har siddet. Det er ganske naturligt, og det fortager sig efter 2-10 dage.

Du kan også godt være øm, hvilket også er helt naturligt.