Massage hos Klinik Uglebjerg

Massage

Cupping massage

Cupping massage hos Klinik Uglebjerg

Cupping massage er en af behandlingsmetoderne i Traditionel Kinesisk Medicin. Metoden har været brugt i Kina i mere end 5000 år. Cupping er en bindevævsmassage, og går derfor mere i dybden end en almindelig massage. Man siger faktisk at 30 min. cupping svarer til 4 timers massage. Så ja, det går dybt.

Cupping er effektiv til mange udfordringer. Det er meget effektivt ved bl.a.  smerter, muskelspændinger og bindevævslidelser.

Cupping massage kan også bruges som ren velvære.

Cupping massage giver en øjeblikkelig virkning – efter behandlingen vil du føle dig let og afslappet i kroppen.

Jeg bruger plast cupper, hvor der skabes et vakuum. Huden  bliver så suget op i cuppen. Det øger blodtilførslen til området og hjælper musklerne med at komme af med ophobede affaldsstoffer.

Når huden bliver løftet op af det vakuum der skabes, løftes også musklen og bindevævet op. Derfor er cupping meget effektivt til muskel og bindevævslidelser. Det øger cirkulationen og flowet i kroppen.

Sådan foregår en cupping massage

Behandlingen foregår ved, at jeg mærker rundt på f.eks. din ryg/nakke, hvor jeg kan lokalisere ømheder og spændt bindevæv. Derefter suger jeg cupperne på og derefter trækker jeg dem langsomt henover dine spændte områder. Når muskler og bindevæv suges op, bliver blodcirkulationen stimuleret.

På udvalgte punkter får cupperne efterfølgende lov til at sidde i 5- 20 min, så affaldsstoffer frigøres og myoser løsnes.

Cupperne bruges overalt på kroppen alt efter hvad dine udfordringer er.

Efter behandlingen vil du have mærker – “sugemærker” og nogle gange blålige mærker der hvor cupperne har siddet. Det er ganske naturligt, og det fortager sig efter 2-10 dage.

Du kan også godt være øm, hvilket også er helt naturligt.