Workshops og hold hos Klinik Uglebjerg

Workshops og hold

Bevidst Bevægelse

NYE  FORÅRSFORLØB I 2020

Mandagshold kl.  18.30 – 20.00
Starter mandag den 20. april 2020 og vi mødes derefter de næste 7 mandage. 
8gange i alt

Onsdagshold  kl. 18.30-20
Starter onsdag den 22. april 2020 og vi mødes derefter de næste 7 onsdage. 
8 gange i alt

Det koster 950 kr, at deltage på et forløb.
Ønsker du at tilmelde dig forløbet kan du sende mig en mail til kathrine@klinikuglebjerg.dk 

Jeg elsker at formidle min viden videre til dig.

Jeg afholder gerne workshops i klinikken. Det kan bl.a. være om hjemmebehandling med zoneterapi til dit lille barn, en aften med blide øvelser og afspænding.

Har du eller din virksomhed/arbejdsplads et særligt ønske til en workshop, er du/i velkommen til at kontakte mig – selvfølgelig ganske uforpligtende.

Jeg kommer også gerne ud i mødregrupper.

Kommende workshops og arrangementer i klinikken:

Spirituelt Kvinde-netværk:

Jeg har i længe puslet med tanken om at lave et Spirituelt Kvindenetværk. Jeg har selv manglet et fællesskab med kvinder, hvor spiritualitet er omdrejningspunktet. Kvinder, der mødes skaber bare en helt fantastisk energi. Førhen samledes kvinderne om bålet, hvor de delte glæder og sorger, delte deres visdom og erfaringer. Når kvinder mødes på denne måde, sker der bare noget helt vildt! Det er så healende et fællesskab. Jeg vil gerne skabe sådan et fællesskab med Det Spirituelle Kvinde-netværk. Et netværk hvor kvinder mødes på kryds og tværs. Et fællesskab hvor vi løfter, støtter og inspirerer hinanden.

Alle kvinder er velkomne. Du behøver ikke at have særlige forkundskaber for at deltage. Blot du har lyst til at være et i et trygt og støttende netværk. Spiritualitet er mange ting, og er du nysgerrig på Spirituel livsførelse er netværket det helt rigtige for dig.

Uanset hvad du kommer med, er det helt ok. Uanset om du har noget at dele eller du blot “er”, er det så fint.

Det koster 100 kr. at deltage. Jeg sørger for at der er kaffe, the, vand og snacks til aftenen.

Du kan også finde gruppen Spirituelt Kvindenetværk på Facebook.

Træningsterapi efter Mojzisova metoden:

Træningsterapien efter Mojsizova metoden består af en række øvelser ,der har til hensigt at afspænde. mobilisere og stabilisere muskler. Øvelserne er yogalignende bevægelser, som alle kan være med til.

Metoden bliver særligt brugt til fertilitetsfremmende træningsterapi, da den har en veldokumenteret positiv indvirkning på at opnå naturlig graviditet og nedsætte risikoen for tidlig abort. Mojzisova metoden kan også med fordel afvendes som forberedelse til IVF-eller inseminationsforsøg.

Derudover er træningsterapien rigtig god til andre udfordringer, der har med det kvindelige underliv at gøre. Se teksten længere nede på siden.

Træningsterapien er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem forskellige videnskabelige studier påviste at metoden kan firdoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling.

Øvelserne har til hensigt at optimere nerveforsyningen til livmoderen, æggestokkene og æggelederne – altså de reproduktive organer. Derudover øges mobiliteten mellem organerne og blodkredsløbet i underlivet forbedres. Når dette sker, bliver underlivets organer forsynet optimalt med ilt og næring. Udover at øvelserne forbedre tilstanden i dit underliv, har de også til hensigt at afstresse din krop gennem fokus på dit åndedræt og afspænding. Den fysiske træning kombineret med afspændingen giver dit underliv, og dine reproduktive organer, bedst mulige betingelser for at kunne fungere optimalt.

Øvelsesprogrammet er sammensat af en serie af øvelser, og når du har fået dem godt indarbejdet, kan du lave programmet på ca. 20-30 min. Det anbefales at du gerne laver programmet 3 gange om ugen – og gerne mere.

Mojzisova træningsterapien er til dig der:

  • Gerne vil forbedre dine chancer for naturlig graviditet
  • Til dig der er i fertilitetsbehandling
  • Dig der lider af Endometriose
  • Dig der har PCO
  • Dig der har uregelmæssig og/ eller manglende cyklus
  • Dig der oplever smertefulde og voldsomme blødninger
  • Til dig, der har arvæv i underlivet – f.eks. efter operationer, infektioner og kejsersnit.

Jeg afholder workshops hvor du lærer og bliver fortrolig med øvelsesterapien efter Mojzisova metoden

“Efter workshoppen lavede jeg flittigt øvelserne 6 dage om ugen. Jeg fik første menstruation en måned efter workshoppen og var smertefri første gang i årevis. Endnu en måned senere havde jeg en positiv graviditetstest efter fertilitetsbehandling. Jeg er glad for at have lært Mojzisova programmet, for det gav mig muligheden for selv at gøre noget aktivt i processen. Og det tog noget af følelsen af at være helt afhængig af andre for at lykkes!”

Workshop i fertilitetsfremmende træning:

På workshoppen lærer du øvelserne og bliver fortrolige med dem, så du kan arbejde videre derhjemme.

Der er 4-6 pladser.

Deltagelse i workshoppen koster 850 kr. I prisen er bogen “Fertilitet og Fysioterapi” (værdi 249 kr.) inkluderet. Heri er øvelserne rigt illustreret.

Jeg sørger for vand, the, kaffe og snacks/frugt til dagen. Frokost skal du selv medbringe. Der er køleskab.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)