Klient udtalelser – Klinik Uglebjerg

Klienterne siger

Her er et udpluk af det, som klienterne siger efter behandlingen:

Bevægelsesterapi – velvære frem for præstationer

Jeg har gået på Kathrines bevægelses hold i godt et år. Før gik jeg til yoga, men jeg fik lyst til at prøve Kathrines hold, da jeg gerne ville prøve noget nyt og ligesom yoga kan jeg godt lide det udgangspunkt med, at man mærker sin krop og det handler om velvære frem for præstationer.

Jeg har følt mig tryg og godt tilpas med Kathrine som guide til de forskellige øvelser. Kathrine har udviklet konceptet hele tiden og fundet ud af, hvad der virker, og derfor får vi nu det bedste for vores krop og sjæl.

Der er en ro i rummet samtidig med Kathrine er god til at lade os udfordre os selv, men der er plads til at have dage, hvor man ikke kan yde det optimale. Det er gode og givende øvelser vi arbejder med og man får lyst til at fortsætte med at arbejde med kroppen, når vi nu skal holde sommerferie. Vi slutter altid med en afspænding/ meditation hvor vi kan fordybe os i os selv det er en fantastisk afrunding.

Jeg nyder hver mandag når jeg skal af sted og jeg er helt sikkert med når holdet starter efter sommerferien igen.

Anne Marie Jacobsen

Jeg glæder mig

Jeg glæder mig altid til at komme til yoga hos Klinik Uglebjerg om mandagen.

  • Det er tid til mig selv og jeg føler mig afstresset bagefter.
  • Jeg får løsnet op i kroppen så jeg ikke er så anspændt mere.
  • Mandag aften sover jeg bedre end andre dage i ugen.
Anonym

Energi i hverdagen

Kathrine er underviser på det bevægelseshold, som jeg er tilmeldt hver mandag aften fra 19 til 20.30. Kathrine er altid smilende og positiv og jeg mener, at hun gør en stor indsats. Hun formår at undervise, så alle kan være med og så alle får noget ud af det! Jeg har været med på Kathrines bevægelseshold siden hun startede det, og jeg ville ikke være det foruden!

Kathrines undervisning og støtte har givet mig mere energi i hverdagen og hun giver mig mulighed for at mærke min styrke, min krop og samtidig blive god til at slappe af, som jeg har brug for. Jeg giver Kathrine min bedste anbefaling i håb om at hun også får mulighed for at hjælpe mange andre, som hun har hjulpet mig.

Kvinde 23 år

WOW en effekt

Hej Kathrine

Wow en effekt. Det er mange år siden jeg har følt mig så afslappet og rolig, men samtidigt springfyldt med energi.

Jeg har oplevet lige fra tankemylder til total afslapning til ud af kroppen oplevelser. Og depressionen, ja den holder sig fortsat på afstand.

Gitte

Grib telefonen og ring til Kathrine

For 8 år siden kørte jeg galt i bil og pådrog mig nogle skader på ryg -nakke og bækkenet .

Jeg har frem til min første behandling hos Kathrine haft hovedpine/migræne hver dag i 8 år men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel. Glæder mig allerede til næste behandling.

Til dig der lige har læst dette, grib telefonen og ring til Kathrine og bestil en tid – det skylder du dig selv !!

Anonym

Urolig baby

For et par måneder siden, begyndte min baby på 9 mdr. at sove meget uroligt og have mange opvågninger.

Efter nogle behandlinger var han en ligeså nem og glad dreng som han plejede, skønt. Når vi har lidt tilbagefald, ringer vi straks, så han igen kan finde ro til at sove.

Tina

Fodlæsning

Kathrine er meget præcis når hun giver læsning af fødder. Jeg fik rigtig mange redskaber til at komme videre i min proces.

Kathrine er meget intuitiv, hun har en stor indfølingsevne og man føler sig tryg og kærligt set og behandlet hos Kathrine. Kathrines dejlige måde at være på er en gave for dem der vælger behandling hos hende.

Anne Marie

Ømme led langt bedre nu

Jeg læste om TKZ zoneterapis udrensende virkning og tænkte Yes, det må lige væren noget for mig i forhold til ledsmerter

Jeg har fået 3 behandlinger indenfor ca. en måned og er i dag ikke i tvivl om, at det ikke var syre ophobning men derimod hormonalt betingede ledsmerter jeg havde, “Toppen” af smerterne, de ømme/stive led har det langt bedre nu, så jeg kan varmt anbefale behandlingen.

Anonym

Afstressning

Min oplevelse var virkelig imponerende, den afstresning og energi tilgang jeg fik efter behandlingerne er jeg stadig overrasket over! Kan kun anbefale Kathrine og hendes metoder.

John Grøndahl

Aut. Elinstallatør & Projektchef