Sjælshealing

Sjælshealing

Sjælshealing (1:1 session – 50 min.)

Sjælshealing er healing af sjælen gennem samtale.

Din sjæl indeholder alle dine følelser, både dine positive følelser, men også de følelser der føles tunge og som måske begrænser dig. Din sjæl rummer de følelser du måske har glemt eller fortrængt. Måske oplever du, at bestemte tunge følelser bliver ved med at dukke op, uden at du rigtigt kan finde ud af hvor de kommer fra. Måske ved du hvor disse følelser kommer fra, men du ved ikke hvad du skal stille op med dem.

Modstandsfølelser er ikke dårlige følelser. Når du kommer i kontakt med din modstandsfølelse, kan den blive vendt til flow og bevægelse.

Hvad kan en Sjælshealing hjælpe dig med:

En sjælshealing kan hjælpe dig med at vende modstandsfølelser til flowfølelser. Modstandsfølelser kan bl.a. være manglende tro, tvivl, uro, usikkerhed, frygt, frustration og skam. Disse modstandsfølelser er ikke kun negative. Vi skal også kunne rumme disse følelser, de skal bare ikke tage over og fylde mere end de lette følelser.

En sjælshealing kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil have i stedet for en modstandsfølelse. Altså hvilken følelse du gerne vil have mere af. Det kunne f.eks. være hvordan får du erstattet frygt af mod eller hvordan får du mere tillid i stedet for manglende tro.

Jeg hjælper dig med løsninger. Løsninger og redskaber du kan bruge i din dagligdag til at få vendt tyngde og modstand til flow og lethed.

  • En sjælshealing kan hjælpe dig med træffe beslutninger der nærer dig bedst.
  • Hjælpe dig med at skabe klarhed og overblik.
  • Hjælpe dig med at se det som er.
  • Hjælpe dig med at fjerne følelsesmæssige blokeringer der tynger dig.
  • Hjælpe dig med at slippe fysiske og psykiske blokeringer.
  • Hjælpe dig med at blive bedre til at mærke hvad der er godt for dig.
  • Sjælshealingen kan give dig nogle skønne og selvkærlige redskaber til at skabe den forandring i dit liv, du ønsker.
  • Sjælshealingen hjælper dig med at finde ind til dit unikke selv ♥

 

“Jeg virkelig overrasket over hvor meget en enkelt samtale kan flytte. Jeg fremmødte med en indre uro og følelse af kaos og mange negative følelser. Jeg gik derfra med en stærk følelse af at have fundet mig selv igen og accept af tingenes tilstand, hvilket gav en følelse ro, stor indre glæde, befrielse og forventning til fremtiden”.

Hvordan foregår en sjælshealing:

Helt praktisk sidder du på en stol. Nogle gange, hvis jeg fornemmer at det giver mening, kam en lille fysisk healing eller en lille meditation være en del af din Sjælshealing. Den fysiske healing foregår ved at jeg kortvarigt lægger hænderne blidt på dine skuldre.

 

Sjælshealing & Zoneterapi

Sjælshealing & Zoneterapi er helt fantastisk at kombinere! Hvor Sjælshealingen healer med ord, healer Zoneterapien gennem fysiske berøringer under zonerne på dine fødder. Zoneterapien kan hjælpe med til at Sjælshealingen “lander” mere i dig, og bliver en del af dig. Sjælshealing og Zoneterapi skaber fysisk og psykisk healing.

Ønsker du Sjælshealing og Zoneterapi, kan du booke enten 50 min. eller 90 min.

Sjælhealingen er på introtilbud i hele marts måned til 450 kr.

Sjælshealing og Zoneterapi 50 min. koster 450 kr.

Sjælshealing og Zoneterapi 90 min. koster 750 kr.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)