Cupping massage

Cupping massage hos Klinik Uglebjerg

Cupping massage er en af behandlingsmetoderne i Traditionel Kinesisk Medicin. Metoden har været brugt i Kina i mere end 5000 år. Cupping er en bindevævsmassage, og går derfor mere i dybden end en almindelig massage.

Cupping er effektiv til mange lidelser. Det er meget effektivt ved bl.a.  muskelspændinger, bindevævslidelser,  smerter i knæ, frossen skulder og smerter.

Cupping massage kan også bruges som ren velvære.

Cupping massage giver en øjeblikkelig virkning – efter behandlingen vil du føle dig let og afslappet i kroppen.

Jeg bruger plast cupper, hvor der skabes et vakuum. Huden  bliver så suget op i cuppen. Det øger blodtilførslen til området og hjælper musklerne med at komme af med ophobede affaldsstoffer.

Når huden bliver løftet op af det vakuum der skabes, løftes også musklen og bindevævet op. Derfor er cupping meget effektivt til muskel og bindevævslidelser. Det øger cirkulationen og flowet i kroppen.

Sådan foregår en cupping massage

Behandlingen foregår ved, at jeg først massere f.eks din ryg let i olie, hvorefter jeg kan lokalisere ømheder og spændt bindevæv. Derefter suger jeg cupperne på og derefter trækker jeg dem langsomt henover dine spændte områder. Når muskler og bindevæv suges op, bliver blodcirkulationen stimuleret.

Jeg masserer med forskellige størrelse cupper – alt efter hvad dine udfordringer er. På udvalgte punkter får cupperne efterfølgende lov til at sidde i 5- 10 min, så affaldsstoffer frigøres og myoser løsnes.

Cupperne bruges overalt på kroppen alt efter hvad dine udfordringer er.

Efter behandlingen vil du have mærker – “sugemærker” og nogle gange blålige mærker der hvor cupperne har siddet. Det er ganske naturligt, og det fortager sig efter 2-10 dage.

Du kan også godt være øm, hvilket også er helt naturligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)