Spirituel Rådgivning

En Spirituel Rådgivning er for dig, der gerne vil følge dit hjertes vej med glæde og nydelse. Gennem en Spirituel Rådgivning kommer du nærmere din indre kerne – din essens og din sjæls kompas.

Du kan bruge en Spirituel Rådgivning når du har udfordringer i livet. Det kan være at du føler dig presset og du ikke kan mærke dig selv. Måske støjer det omkring dig – i dit arbejdsliv eller i dine relationer. Måske vil du noget mere i livet, men ved ikke hvad.  Måske skal du have et kærligt skub til at realisere dine drømme. Måske trænger du til at få hævet din energi og vibration. Eller måske vil du bare lære dig selv endnu bedre at kende.

En Spirituel Rådgivning kan bruges til alt. Det er DIG, der bestemmer hvad vi skal tale om. Tiden er din.

Jeg kan bl.a. byde ind med nogle skønne livsprincipper. Livsprincipperne er bl.a. små handlinger, du kan gøre brug af i din hverdag. Små handlinger der har stor effekt. For at skabe de ændringer, du ønsker dig, skal der handling til. Og det kan jeg hjælpe dig med.

I en Spirituel Rådgivning bliver du ”vækket”. Det er op til dig om du vil flytte dig og om du vil arbejde for ændringer.  Når du lukker lys ind i mørket, bliver modstanden til flow og vækst. Og giver det mening i din session, er det muligt at jeg kombinerer det med Sjælshealing

Livsprincipperne er min visdom. Ved at dele dem med dig, bliver de til din viden og senere din visdom. Smukt, ikk?

Du vil opleve, at selvkærlighed er muligt, også selvom livet byder dig udfordringer.

Livet kan sagtens være glædesfyldt og nærende. Alt i livet er et tilbud – take it or leave it. Så derfor: træf beslutninger, der nærer dig bedst!

En Spirituel Rådgivning er ikke en clairvoyance eller en sitting. Det er en samtale mellem dig og mig, hvor jeg bruger mine egne erfaringer og min intuition til at mærke dig.

Kan du ikke komme til mig fysisk, kan en Spirituel Rådgivning sagtens foregå over telefon eller Skype.

Ved din tidsbestilling aftaler vi tidspunkt, hvorefter du ringer eller skyper til mig på det aftalte tidspunkt. Det fungerer så fint.

Jeg har taget min uddannelse til Spirituel Rådgiver hos Dortea Uggerhøj på Fanø

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)