Bevidst Bevægelse

Bevidst Bevægelse hos Klinik Uglebjerg

Jeg er uddannet Holistisk Bevægelsesterapeut af Inger Lise Riis i Nordjylland (Skolen For Optimal Terapi).

Bevidst Bevægelse – træning for krop og sjæl.

“Ro i kroppen giver ro i tankerne, og ro i tankerne giver ro i koppen.”

Små hold med max 8 – 12 deltagere.

Jeg elsker at undervise i Bevidst Bevægelse. Jeg brænder for at formidle min viden videre. Bevidst Bevægelse er for alle – uanset hvordan din krop ser ud. Vi er alle forskellige, og heldigvis for det. Gennem Bevidst Bevægelse ønsker jeg at formidle videre, at alle kroppe kan noget – uanset form, vægt og bevægelighed. Det handler om at du finder trygheden i din krop og ser din krop som en medspiller og ikke en modspiller. Din krop er fantastisk, uanset hvordan den ser ud og den kan mange fantastiske ting.

Jeg er selv en plus-size pige, og jeg brænder for at vise dig, at selvom kroppen er frodig kan du sagtens bevæge dig. Som en tidligere deltager på en af mine hold sagde: “Hvor er det skønt at blive undervist af en “rigtig” kvinde” (og med “rigtig kvinde” mente hun frodig)

Bevidst Bevægelse handler om, at du bliver bevidst om din krop, og lærer at bevæge den hensigtsmæssigt. Gennem Bevidst Bevægelse bliver du ven med din krop.

Bevidst Bevægelse er blide yoga-lignende øvelser for krop og sjæl. Gennem blide og styrkende øvelser, fokus på åndedrættet og afspænding, bliver du mere nærværende og får øget kropsbevidsthed.

Udover de fysiske øvelser består Bevidst Bevægelse også af mentalt og indre arbejde. Med det mener jeg, at vi hver gang afslutter med en guidet afspænding/meditation. Jeg guider dig ind i en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke roen i din krop. Afspændingen er en rigtig vigtig del af Bevidst Bevægelse. Det er træning for krop og sjæl.

Vi bruger bl.a. elastikker, lille træningsbold og yogabælte.

Du lærer at lytte til kroppen og bliver mere kropsbevidst. Du mærker din krop, får mere energi og får det bedre. Du får ikke så meget sved på panden, men du får måske nogle nye og positive tanker i hovedet. Jo mere smidig du er fysisk, jo mere smidig er du  også psykisk.

“Kære Kathrine. Kunne skrive en lang stil om alle de gode grunde til at gå på et forløb hos dig, men en sætning trænger sig på og siger rigtig meget for mig. Hos dig finder man hjem i sig selv”.

 

“Hos dig har jeg oplevet den forståelse og accept af smerter som ikke findes andre steder. Man kan være med på de betingelser man kan, og der bliver ikke set forkert på at sige fra, tværtimod. Det giver en god følelse af succes og så kan man pludselig godt få rørt både latter musklerne og alle de andre uden at det gør ondt på den forkerte måde. Der er fokus på at vi skal acceptere os selv som vi er”

Alle kan være med og har du nogle fysiske/psykiske udfordringer er det ingen hindring. Du kommer med alt hvad der er dig.

Jeg vil gøre mit til at det bliver et trygt rum, hvor du tør mærke din krop og lytte til den.

Jeg kører forløb af 10 – 12 ugers varighed.

NYE FORLØB I 2020

Mandagshold kl. 17.30 – 18.00 & kl. 18.30 – 20.00

Starter mandag den 6/1 2020 og vi mødes derefter de næste 11 mandage. Dog ikke i uge 7.

12 gange i alt

Onsdagshold – aften kl. 18.30-20

Starter onsdag den 8/1 2020 og vi mødes derefter de næste 11 onsdage. Dog ikke i uge 7

12 gange i alt

Det koster 1350 kr, at deltage på et forløb.

Ønsker du at tilmelde dig forløbet kan du sende mig en mail til kathrine@klinikuglebjerg.dk.

“Allerede første gang jeg var hos dig, blev jeg rørt – Jeg følte mig heldig, at jeg havde fundet motion, der passer til mit tempo og temperament – og som hjælper mine ømme steder
Og så elsker jeg folk, der kan sige pyt
Du er et fantastisk menneske – tak”.

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig her og vær blandt de første, som hører om nye behandlinger, produkter og workshops.

Tak for din interesse - tjek din email for at bekræfte :-)